Ota yhteyttä +358 (0)9 5840 9445

Kämp Group


Modernin Laadukkaat Hotellit

K

ämp Group on suomalainen hotellikonserni, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja hotellien ravintoloita sekä Kämp Spa.

Lue lisää


Konsernijohto ja yhtiön omistus

K

ämp Group on suomalainen konserni, johon kuuluvat hotellitoimintaa harjoittavat yhtiöt Kämp Oy, Rake Oy ja Glo Hotellit Oy sekä spa –toimintaa harjoittava Kämp Wellness & Health Oy.

Lue lisää


Yleiset pöytävarausehdot

E

htoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin ravintolavarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin internetin kautta tehtäviin ravintolan pöytävarauksiin, jotka tehdään Kämp Groupin internet-sivustojen kautta.

Lue lisää

Yhteistyöyritykset

Kämp Group ja sen yhteistyöravintolat - parhaat ravintolat
Helsingissä ja Espoossa

Helsingin parhailla paikoilla sijaitsevat Kämp Groupin omat ravintolat ovat vuodesta toiseen kaupungin suosituimpia ja rakastetuimpia kohtaamispaikkoja kaikille, jotka arvostavat hyvällä maulla aistikkaasti loihdittuja herkkuja uniikeissa, yksityiskohtia myöten mietityissä ravintolamiljöissä. Kämp Group-ravintolat Helsingissä ja Espoossa palvelevat laadun ystäviä ympärivuoden.

Jokaisella Kämp Group -ravintolalla on aivan oma luonteensa, jota tuodaan rohkeasti esiin niin ruoassa, sisustuksessa kuin palvelussakin. Ravintoloiden ainutlaatuisen hengen ja tunnelman luovat niissä kutsumustyötään tekevät alan huippuammattilaiset, joille ystävällinen ja huomaavainen asiakaspalvelu ovat sydämenasia.   Konsernin omia ravintoloita ovat Yume, Brasserie Kämp, Globe, Glo Art Kitchen, Glo Grill Kitchen, Toscanini sekä Kämp Kansallissali.

Valitse tunnelmaasi sopiva ravintola Helsingissä tai Espoossa ja tule viihtymään!