Juhlatilat

Häät ovat yksi elämäsi ikimuistoisimmista tilaisuuksista.

Ovatko kyseessä pienet intiimit häät lähimpien ystävien ja pienen suvun kesken? Vai juhlitteko rakkautenne juhlaa suuremmalla joukolla?

Toivotko juhliltasi eleganssia ja glamour-tunnelmaa vai kenties irrottelua ja räiskyvää asennetta? Valitse sopiva tila haluamasi tunnelman mukaan.

Valittavanasi ovat Hotel Kämpin ylellisyyttä henkivät tilat herkkine yksityiskohtineen Peilisalissa, kansallisromantiikan ajasta muistuttavat kauniit ja jykevät Kansallissalin puitteet, kuninkaallista ja arvokasta juhlaa viestivä GLO Hotel Art sekä lifestylehotelli Klaus K:n suuri ja näyttävä Rake-sali.

Unelmiesi häät vietät Helsingin hienoimmissa ja loistokkaimmissa juhlatiloissa Hotel Kämpin Peilisalissa, Kansallissalissa, Klaus K:n näyttävässä Rake-salissa tai GLO Hotel Artin tunnelmallisessa linnamiljöössä.

Peilisali

Historiallinen miljöö ja joka yksityiskohdassa aistittava Kämpin henki luovat ainutlaatuiset puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Hotel Kämp on ikimuistoinen paikka tilaisuuksiin. Siellä onnistuvat myös yli 100 hengen tilaisuudet kaupungin loistokkaimmassa tilassa – Peilisalissa.

Kokous- ja juhlatiedustelut
puh. (09) 576 111, sales@hotelkamp.fi

 

Kansallissali

Kun tahdot yhdistää uniikit, kansallisromanttiset ja jykevät puitteet, herkullisen skandinaavisen ruoan, keskeisen sijainnin, loistavan palvelun ja intiimin tunnelman paikkasi on Kämpin Kansallissali keskellä Helsingin sykettä Aleksanterinkadulla.

Tiedustelut ja varaukset
puh. (09) 5840 9510, sales@hotelkamp.fi

 

GLO Hotel Art

Hurmaava yhdistelmä Art Nouveauta ja modernia lifestyleä Helsingin Design Districtissä. Uusittu ja laajennettu hotelli houkuttelee erinomaisella sijainnillaan, modernilla huoneillaan sekä ainutlaatuisilla kokous- ja juhlatiloillaan. Tarjolla 12 erilaista juhlatilaa aina 200 henkilöön asti.

Kokous- ja juhlatiedustelut
puh. 010 3444 111, sales@glohotels.fi

 

Rake-sali

Rake-sali on yksi Helsingin kysytyimmistä juhlasaleista, joka sopii erinomaisesti häiden ja juhlaillallisten järjestämiseen. Autamme mielellämme juhlanne järjestelyissä ja toteutamme ikimuistoisen päivän kaikki toiveenne huomioiden.

Kokous- ja juhlatiedustelut
puh. 020 770 4700, sales@klauskhotel.com