Love Kämp

Love Kämp nyt hintaan 285 €/pariskunta

Nauti vuorokausi kahden kesken Hotel Kämpin romanttisessa Deluxe-huoneessa.

Huoneessa voi viettää vaikka koko vuorokauden sillä huoneaamiainen kuuluu Love Kämpin hintaan. Teille sopivana ajankohtana laskemme hellivän ruusunterälehti- tai vaahtokylvyn ja tarjoamme samppanjaa.

Love Kämp kahdelle 285 € / per 2 henkilöä sisältää:

  • 2 hengen majoituksen Hotel Kämpin Deluxe-huoneessa
  • Ruusunterälehti- tai vaahtokylvyn valmiiksi laskettuna (klo 22 mennessä)
  • Pullo samppanjaa
  • Huoneaamiainen tarjoiltuna toivomanne ajankohtana

Aistikas Brasserie Kämp hemmottelee rakastavaisia Love Kämp Menuilla, jotka kruunaavat romanttisen illan. Kun teet pöytävarauksen huonevarauksesi yhteydessä, tarjoamme lasilliset kuohuviiniä parisuhteenne kunniaksi.

Love Kämp lahjakortti

Koska olet viimeksi antanut lahjan, joka todella vei jalat alta? Etenkään liikelahjan, ihmiselle jolta tuskin puuttuu mitään muuta kuin aikaa. Juuri sitä Love Kämp on parhaimmillaan: yhteistä aikaa kahdelle.

Se sopii nautittavaksi vuosipäivän kunniaksi, uuden alun merkiksi tai ihan vain silkasta elämänilosta. Olemme paketoineet suositun Love Kämpin lahjakortiksi, joka on erinomainen vuosipäivä- tai syntymäpäivälahja, mutta myös taatusti erilainen liikelahja, jonka saaja voi yllättää oman rakkaansa.

LoveKämp-paketti sisältää kahden hengen Deluxe-huoneen Helsingin romanttisimmassa hotellissa. Laskemme hellivän ruusunterälehtikylvyn ja tarjoamme pullon samppanjaa haluttuna ajankohtana. Pakettiin sisältyy huoneaamiainen ja siihen voi helposti yhdistää tunnelmallisen illallisen Brasserie Kämpissä.

LoveKämp Deluxe-lahjakortti vain 285€/parisuhde!

Varaa lahja, joka tekee vaikutuksen,

Hotel Kämp (09) 576 111, sales@hotelkamp.fi