Löytyykö sinulta aitoa empaattista asiakaspalveluosaamista? Haluatko kehittää taitojasi Kämp Groupissa, Suomen hotelli- ja ravintola-alan johtavassa yrityksessä?

Me Kämp Groupissa haemme hotelli- ja ravintola-alan huippu-osaajia esimies- ja asiakaspalvelutehtäviin eri yksiköihimme. Olemme erittäin kiinnostuneita lahjakkaista yksilöistä jotka haluavat kehittää asiakaspalvelutaitojaan yhdessä miellyttävien työkavereiden kanssa ja olla mukana luomassa parasta asiakaskokemusta asiakkaillemme hotelleissamme ja ravintoloissamme.

Sinun ei välttämättä tarvitse olla maailman paras viittä kieltä sujuvasti puhuva concierge, tai vuoden sommelier, valmis barista tai edes michelin-kokki - vaikkei siitä tietenkään haittaakaan ole. Me arvostamme proaktiivista asennetta, positiivisuutta ja tahtoa tarjota mieleenpainuvia kokemuksia asiakkaillemme joka päivä kaikissa toimipisteissämme.

Tutustu juuri nyt avoinna oleviin tehtäviimme:

AVOIN TEHTÄVÄ | YKSIKKÖ | VIIMEINEN HAKUPVM.

 

Mikäli avoimista työpaikoistamme ei löytynyt juuri nyt sinulle sopivaa, voit jättää myös avoimen hakemuksen, niin palaamme asiaan sopivan tehtävän avauduttua. Täytä jokin seuraavista hakemuslomakkeista riippuen siitä, missä haluat työskennellä.