Ota yhteyttä +358 (0)9 5840 9445

GLO hotellien tyyli ja yksilöllinen palvelutarjonta ovat tehneet siitä pääkaupunkiseudun merkittävimmän lifestyle-hotelliketjun. GLO Hotel Kluuvissa on 184 korkeatasoista huonetta, kokoustiloja hotellin toisessa kerroksessa sekä à la carte ravintola Globe ja baari. Ravintola Globe on mielenkiintoinen sekoitus paikallisia raaka-aineita Aasian ja Välimeren keittiön ideologialla.

Nyt etsimme Ravintola Globen ammattilaisten joukkoon osa-aikaista

BAARI-/SALITYÖNTEKIJÄÄ

Omaat kokemusta à la carte –ravintolassa työskentelystä sekä drinkkien teosta ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Olet kiinnostunut ruoka- ja juomatuotteesta. Sinulla on positiivinen asenne asiakaspalveluun, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta oppia uutta. Tiimihenkisyys ja joustavuus kuuluvat myös vahvuuksiisi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito ja anniskelu- ja hygieniapassi. Lisäksi sinulla on valmius tehdä sekä aamu- että iltavuoroja ja ottaa niissä vastuuta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Kämp Groupin monipuoliset henkilökuntaedut tukevat laadukasta vapaa-ajan viettoasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa ravintola Globen Restaurant Manager Otto Hannuksela, otto.hannuksela@glohotels.fi / +358 50 520 1034. Hae tehtävää alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2014 mennessä, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae tehtävää Globe Baari-/salityöntekijä

Viimeisimmät Twiitit