Työtä nautinnon ja nautintoa työn vuoksi
Kämp Group on vuonna 2001 perustettu, yksityinen hotelli- ja ravintokonserni. Moderniin ja moniulotteiseen konserniin kuuluu joukko kaupungin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita.

Hotelleja: Hotel Kämp, Hotel GLO Helsinki Kluuvi, Hotel GLO Art , Hotel GLO Helsinki Airport ja Hotel GLO Espoo Sello sekä Klaus K.

Ravintoloita: Brasserie Kämp, Globe, GLO Grill Kitchen, GLO Art Kitchen, aasialaisravintola YUME, italialainen ravintola Toscanini, LIVINGROOM sekä viehättävä kokous- ja juhlatila Kämp Kansallissali.

Lisäksi konserniin kuuluu Hotel Kämpin ja Hotel GLO Helsinki Kluuvin 8. kerroksessa sijaitseva Kämp Spa.

Meillä on tekemisen meininkiä, pilkettä silmäkulmassa ja työympäristö, joka kannustaa kehittymään. Meillä voit astua uraputkeen. Arvostamme kommunikoinnissa ja yhteispelissä rehellistä, suoraa ja avointa otetta. Meitä on Kämp Groupissa noin 350 henkeä. Tartumme kaikkeen intohimolla, innolla ja osaamisella. Olemme erittäin ylpeitä erilaisuudestamme.

Haluatko sinä olla mukana tuottamassa ainutlaatuista elämyksiä tässä porukassa?
Millainen Kämp Group on työnantajana?

Kämp Group on dynaaminen, monipuolinen yritys, joka tarjoaa vaihtelevia uramahdollisuuksia innostuneille osaajille. Alan johtavana yrityksenä kuljemme ajan hermolla ja meillä pärjää parhaiten, kun on hyvä draivi päällä ja ’to do’ –asenne. ’Meillä onnistuu’ onkin yksi tärkeistä arvoistamme.

Miten haen töihin Kämp Groupiin?

Meillä on jatkuvasti tarvetta uusille osaajille. Avoimet työpaikat löydät täältä

Voit myös jättää avoimen hakemuksen, mikäli sopivaa tehtävää ei juuri nyt ole tarjolla.

Pääsenkö työssäoppimaan/harjoittelemaan?

Tarjoamme työssäoppimis- ja harjoittelupaikkoja mahdollisuuksien mukaan. Jätä hakemuksesi, niin palaamme, mikäli sopiva paikka aukeaa. Myös mm. hallintoon ja markkinointiin rekrytoidaan säännöllisesti opintojensa loppuvaiheessa olevia harjoittelijoita.