Kämp Group on suomalainen hotelli- ja ravintolakonserni, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja, ravintoloita sekä Kämp Spa. Kämp Groupissa työskentelee runsas 400 ihmistä. Konsernilla on 10 ravintolayksikköä ja kuusi hotellia. Kämp Group on osa Helsingin elinvoimaa ja kehittyvän kaupungin sykkivää sydäntä. Kämp Groupiin käsitteellistämä moderni luksus on asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioivaa, mutkatonta, rentoa ja aina elämyksellistä.

Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään hotelli- ja ravintola-alan huipulle, sillä Kämp Group etsii alansa tuleviksi huipuiksi pyrkiviä opiskelijoita

TYÖSSÄOPPIJOIKSI HOTELLEIHIN JA RAVINTOLOIHIN

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden suorittaa opintoihisi liittyvä työssäoppiminen Suomen hienoimmissa hotelleissa ja ravintoloissa. Paikkoja löytyy ravintoloiden salin ja keittiön puolelta sekä hotellien vastaanotoista. Kämp Groupiin kuuluvat ensiluokkaiset GLO Hotellit Helsingissä ja Espoossa, moderni lifestyle-hotelli Klaus K sekä jo vuodesta 1887 eurooppalaisten kaupunkien loistoa ja ylellisyyttä tarjonnut Hotel Kämp. Helsingin parhailla paikoilla sijaitsevat Kämp Group -ravintolat ovat vuodesta toiseen kaupungin suosituimpia ja rakastetuimpia kohtaamispaikkoja. Edellytämme työssäoppijoiltamme innostunutta asennetta, tekemisen meininkiä ja halua työskennellä dynaamisen hotelli- ja ravintolatoiminnan parissa.

Työssäoppimisen kesto on noin kaksi kuukautta. Työssäoppiminen on palkatonta, mutta tarjoamme sinulle päivittäisen lounaan sekä monipuoliset ja laadukkaat henkilökuntaedut. Lisäksi tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön pääkaupunkiseudulla, mukavat työkaverit ja näköalapaikan arvostetun Kämp Group -brändin parissa. Ennen kaikkea pääset kehittämään omaa osaamistasi haastavalla hospitality-alalla!

Kiinnostuitko? Haemme jatkuvasti tulevia ammattilaisia työssäoppimaan joukkoomme! Katso lisätietoja yksiköistämme www.kampgroup.fi ja hae työssäoppimispaikkaa alla olevasta linkistä:

Työssäoppijaksi hotelleihin ja ravintoloihin