Kämp Group Ravintoloiden ravintolavarausten toimitusehdot 2.2.2015 alkaen

1. Hinnat
ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron.

2. Järjestelyveloitus
Tilat ovat maksullisia, mikäli tarjouksessa ei toisin mainita. Kokous- ja ryhmätyötiloista peritään erillinen tilavuokra toimipistekohtaisesti. Kalustemuutoksista, lisäkalusteista ja muista järjestelyistä veloitetaan erikseen. Äänentoistosta, AV- palveluista ja -laitteista, jotka eivät kuulu ravintolan/kokoustilan perusvarustukseen, veloitetaan erikseen. Mikäli tarjoilujen toimittaja tilaajan toivomuksesta hankkii erikoislupia, esim. luvan pidennettyyn anniskeluun tai ilmoituksen tilapäisestä elintarvikkeiden myynnistä ja tarjoilusta, ryhtyy erikoisjärjestelyihin kuten ohjelman, orkesterin, somistuksen ja rakennelmien tms. hankintaan, sitoutuu tilaaja vastaamaan kaikista näistä toimenpiteistä aiheutuneista kustannuksista.

3. Maksutavat ja -ehdot
Maksutapa tulee vahvistaa varauksen vahvistamisen yhteydessä. Mahdolliset maksutavat ovat pankki- tai luottokortti, käteinen, ennakkolasku tai laskutus. Emme laskuta yksityishenkilöitä.
Tilaajaa voidaan laskuttaa jälkikäteen ainoastaan, jos tilaaja on Kämp Groupin laskutusasiakas Suomessa. Emme laskuta ulkomaille. Laskun maksuehto on 7 päivää netto, ja viivästyskorko määräytyy korkolain mukaisesti. Laskuun lisätään Kämp Groupin kulloinkin käyttämä laskutuslisä. Mikäli tilaisuuden lasku jaetaan asiakkaan toivomalla tavalla, peritään kustakin erillisestä laskusta laskutuslisä. Laskutusta varten tulee ilmoittaa laskutusosoite sekä viite.

4. Tilaajan vastuu
Tilaaja on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Tilaaja vastaa kaikista vahingoista, joita tilaajan laitteet, henkilökunta, esiintyjät tai kokous-osanottajat aiheuttavat kiinteistölle tai toimipisteen irtaimelle omaisuudelle. Tilaaja vastaa toimipisteeseen tuomistaan laitteista ja irtaimesta omaisuudesta. Tilaaja sitoutuu noudattamaan toimipisteen henkilökunnan ohjeita talon sekä kalusteiden ja laitteiden käyttöä koskevissa asioissa. Vahingon sattuessa Kämp Group laskuttaa korjaus-, siivous- tms. muut kulut tilaajalta.

5. Sopimuksen siirto
Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman toimipisteen suostumusta.

6. Yhtenäinen menuvalinta
Alle 10 henkilön ryhmät voivat tilata listalta paikan päällä ja maksaa erikseen. Tätä suuremmilta ryhmiltä tarvitaan ruoista sekä juomista ennakkotilaus ja yhteislaskutus. Mikäli tilattu tarjoilu ei ole yhtenäinen menu, laskutetaan tarjoilut à la carte -listahinnoin.

7. Tilausvahvistus ja henkilömäärän tarkentaminen
Tilausvahvistuksen tulee sisältää:

  • henkilömäärä
  • aikataulu ja tilaisuuden sisältö, tarjoilut ja tarjoiluajat sekä mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat
  • tilaisuuden isäntien/emäntien nimet ja yhteystiedot

Yksityistilaisuudet

  • tilausvahvistus viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta
  • tämän jälkeen henkilömäärää voi tarkentaa +/-10%:a
  • lopullisena laskutusperusteena on neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistettu henkilömäärä

10 henkilön ja sitä suuremmat varaukset

  • tilausvahvistus viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta
  • tämän jälkeen henkilömäärää voi tarkentaa +/-10%:a
  • lopullisena laskutusperusteena on kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistettu henkilömäärä

Alle 10 henkilön varaus

  • tilausvahvistus viimeistään kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta

Laskutusperusteena on tilausvahvistuksen yhteydessä vahvistettu henkilömäärä. Tilaisuuden henkilömäärän pienentyessä, vahvistuksen yhteydessä ilmoitettu henkilömäärä toimii laskutuksen perusteena. Mikäli tilausvahvistusta ei ole toimitettu määräaikaan mennessä, pidätämme oikeuden valita tilaisuuteen tarjouksen edullisin menu ja sopia tilaisuuden aikataulu. Jos määräajan jälkeen tehdään muutoksia, on Kämp Groupilla oikeus tarkistaa tilaisuuden hinta sekä neuvotella muut tilaisuuden yksityiskohdat uudelleen.

2. Pöytävarauksen voimassaolo
Pöytävaraus on voimassa 15 minuuttia sovitusta saapumisajasta. Kämp Groupilla on oikeus veloittaa pöytävarauksen yhteydessä varausmaksu.

3. Peruutusehdot
Tilaajan tekemä tilaus on sitova. Tilaaja voi kuitenkin peruuttaa tilauksen, jolloin Kämp Group veloittaa peruutuksesta tilauksen koosta ja peruutusajankohdasta riippuen alla olevan taulukon mukaisesti.

Mikäli tilaisuuden yksityiskohtia ja tarjoiluja ei ole sovittu, on peruutusehtoveloituksen perusteena ko. tilaisuuden tarjoiluiden osalta tarjouksen edullisin menu.

 Tilaisuuden koko Peruutusajankohta ja-ehto
alle 10 hlöä 3 arkipäivää tai aiemmin ennen tilaisuutta
- ei veloitusta
2 arkipäivää ennen tilaisuutta
- 50 % tilauksen arvosta
0-1 arkipäivää
- 100 % tilauksen arvosta
10-19 hlöä 7 arkipäivää tai aiemmin ennen tilaisuutta
- ei veloitusta
4 arkipäivää ennen tilaisuutta
- 50 % tilauksen arvosta
0-3 arkipäivää ennen tilaisuutta
- 100 % tilauksen arvosta
20-30 hlöä 14 arkipäivää tai aiemmin ennen tilaisuutta
- ei veloitusta
7-13 arkipäivää ennen tilaisuutta
- 50 % tilauksen arvosta
0-6 arkipäivää ennen tilaisuutta
- 100 % tilauksen arvosta
31-50 hlö 21 arkipäivää tai aiemmin ennen tilaisuutta
- ei veloitusta
14-20 arkipäivää ennen tilaisuutta
- 50 % tilauksen arvosta
0-13 arkipäivää ennen tilaisuutta
- 100 % tilauksen arvosta
yli 50 hlöä
tai yksityistilaisuus
30 arkipäivää tai aiemmin ennen tilaisuutta
- ei veloitusta
14-29 arkipäivää ennen tilaisuutta
- 50 % tilauksen arvosta
0-13 arkipäivää ennen tilaisuutta
- 100 % tilauksen arvosta