Yleiset toimitusehdot

Kämp Groupin yleiset toimitusehdot

Kämp Group ravintoloiden yleiset toimitusehdot 1.1.2014 alkaen

1. Hinnat

ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron.

2. Järjestelyveloitus

Tilat ovat maksullisia, mikäli tarjouksessa ei toisin mainita. Kokous- ja ryhmätyötiloista peritään erillinen tilavuokra toimipistekohtaisesti. Kalustemuutoksista, lisäkalusteista ja muista järjestelyistä veloitetaan erikseen. Äänentoistosta, AV-palveluista ja -laitteista, jotka eivät kuulu ravintolan/kokoustilan perusvarustukseen, veloitetaan erikseen. Mikäli tarjoilujen toimittaja tilaajan toivomuksesta hankkii erikoislupia, esim. luvan pidennettyyn anniskeluun tai ilmoituksen tilapäisestä elintarvikkeiden myynnistä ja tarjoilusta, ryhtyy erikoisjärjestelyihin kuten ohjelman, orkesterin, somistuksen ja rakennelmien tms. hankintaan, sitoutuu tilaaja vastaamaan kaikista näistä toimenpiteistä aiheutuneista kustannuksista.

3. Maksutavat ja -ehdot

Mikäli maksuehdoista ei ole toisin sovittu, tilaaja maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla. Jos tilaaja on Kämp Group:n laskutusasiakas, voidaan tilaisuudelle tehdä yhteislasku, joka laskutetaan tilaajalta jälkikäteen. Tällöin laskuun lisätään Kämp Group:n kulloinkin käyttämä laskutuslisä (17,00 € 1.1.2014). Mikäli tilaisuuden lasku jaetaan asiakkaan toivomalla tavalla, peritään kustakin erillisestä laskusta laskutuslisä (17,00 €). Kämp Group voi halutessaan veloittaa osan tilauksen arvosta asiakkaalta etukäteen; tämä sovitaan tapauskohtaisesti. Maksuehto on 7 päivää netto, ja viivästyskorko määräytyy korkolain mukaisesti.

4. Tilaajan vastuu

Tilaaja on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Tilaaja vastaa kaikista vahingoista, joita tilaajan laitteet, henkilökunta, esiintyjät tai kokous-osanottajat aiheuttavat kiinteistölle tai toimipisteen irtaimelle omaisuudelle. Tilaaja vastaa toimipisteeseen tuomistaan laitteista ja irtaimesta omaisuudesta. Tilaaja sitoutuu noudattamaan toimipisteen henkilökunnan ohjeita talon sekä kalusteiden ja laitteiden käyttöä koskevissa asioissa. Vahingon sattuessa Kämp Group laskuttaa korjaus-, siivous- tms. muut kulut tilaajalta.

5. Sopimuksen siirto

Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman toimipisteen suostumusta.


Kämp Group ravintoloiden Meetings & Events -varausten toimitusehdot 1.1.2014 alkaen

1. Tilausvahvistus ja henkilömäärän tarkentaminen

Tilausvahvistuksen tulee sisältää:

 • Henkilömäärä
 • aikataulu ja tilaisuuden sisältö, ateria-ajat ja mahdolliset erikoisruokavaliot
 • tarvittavat kokousvälineet
 • tilaisuuden isäntien/emäntien nimet

 

Yli 50 henkilön tilaisuudet

 • tilausvahvistus viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta
 • tämän jälkeen henkilömäärää voi tarkentaa +/- 10%:a
 • lopullisena laskutusperusteena on neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistettu henkilömäärä

11-50 henkilön tilaisuudet

 • tilausvahvistus viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta
 • tämän jälkeen henkilömäärää voi tarkentaa +/- 10%:a
 • lopullisena laskutusperusteena on kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistettu henkilömäärä

1-10 henkilön tilaisuudet

 • tilausvahvistus viimeistään kolme (3) päivää ennen tilaisuutta
 • laskutusperusteena on tilausvahvistuksen yhteydessä vahvistettu henkilömäärä

Mikäli tilauksen henkilömäärä muuttuu tilausvahvistuksen jälkeen yli +/-10 %:a, Kämp Groupilla on oikeus tarkistaa tilaisuuden hinta, vaihtaa varattu tila toiseen sekä neuvotella muut tilaisuuden yksityiskohdat uudelleen. Mikäli henkilömäärä vähenee tilausvahvistuksen jälkeen yli 20 %:a, veloitamme puolet perutun henkilömäärän tilauksen arvosta.

2. Peruutusehdot

Tilaajan tekemä tilaus on sitova. Tilaaja voi kuitenkin peruuttaa tilauksen, jolloin Kämp Group veloittaa peruutuksesta tilauksen koosta ja peruutusajankohdasta riippuen seuraavasti:

Table


Mikäli tilaisuuden yksityiskohtia ja tarjoiluja ei ole sovittu, on peruutusehtoveloituksen perusteena ko. tilaisuuden tarjouksen mukainen tilavuokra sekä tarjoiluiden osalta tarjouksen edullisin kokouspaketti ja/tai menu.